Om oss

Att gå en utbildning i hjärt och lungräddning och första hjälpen är en livsviktig åtgärd. Det finns många människor som inte kan närvara vid en fysisk HLR utbildning, dels på grund av kostnaden men också på grund av bristen av platsbundna HLR kurser.

I och med detta har vi på HLR Experten tagit fram en interaktiv webbutbildning för att bidra till ökad kunskap inom ämnet. Vi erbjuder också praktiskt platsbunden HLR utbildning och brandutbildning och dessa kurser finner ni på vår huvudsida www.hlr-experten.se

Vi har arbetat aktivt med utbildning sedan 2016 och utvecklar och förbättrar hela tiden våra kurser, denna webbutbildning är ett led i utvecklingen och vi kommer att avancera och skapa fler webbkurser framöver.

Wasim Hentati, HLR Experten, 070-2736853

Instruktörer

Vi som arbetar med utbildning arbetar aktivt inom räddningstjänsten eller ambulansen och har verklig erfarenhet inom ämnet första hjälpen. Jag personligen heter Wasim Hentati och det är mig ni kommer att möta under webbutbildningen, jag är utbildad brandman och har arbetat inom räddningstjänsten sedan 2009, jag har utvecklat denna webbkurs i HLR med stor fokus på professionalitet och kvalitet och jag vågar garantera att ni blir nöjda med kursen.

Jag kommer att dela med mig av mina personliga erfarenheter och exempel som är hämtade från verkligheten samt ge er tips och råd som är ovärderliga. Jag är också certifierad av Svenska HLR-rådet och utbildningen baseras på de senaste riktlinjerna för hur man utför hjärt och lungräddning.

Våra kunder

Vi har tidigare framförallt riktat oss mot företagskunder och organisationer och har fått väldigt god feedback från alla deltagare. Med denna webbutbildning riktar vi nu också fokus mot privatpersoner som på ett enkelt sätt hemma från datorn kan lära sig HLR.

Självklart välkomnar vi fortfarande företagskunder som behöver uppdatera personalens kompetens inom HLR, antingen helt eller delvis.

Företaget är baserat i Stockholm men vi utbildar även i angränsande län, i och med denna webbutbildning blir vi nu rikstäckande.

Våra kunder varierar stort, från kommuner till små privata företag, här kan ni se ett urval av de företag vi har utbildat genom åren. Läs också gärna några av våra kundrecensioner för att se vad våra kunder tycker om oss.

HLR experten

Ta kontakt med oss