Webbkurs i HLR

Företagspaket
1295 kr exkl. moms

Lär dig rädda liv hemma vid datorn!

I denna webbutbildning i HLR lär du dig allt du behöver för att kunna hjälpa till om en arbetskamrat eller närstående drabbas av ett hjärtstopp eller sätter nåt i halsen.

Du lär dig i din egen takt hemma vid datorn, pausa kursen när du vill och återuppta den när du vill. Kursen är pedagogiskt anpassad för webben och passar även dig som behöver repetera dina HLR kunskaper och förnya ditt certifikat.

Du får en komplett utbildning i HLR
Du får 1 personligt användarkonto
1 st HLR docka ingår i priset
Du får tillgång till kursen under 2 månader
Du får ett certifikat på genomförd kurs
Du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Följ dessa steg

betalning-webbutbildning-hlr

1. Beställ

Beställ kursen genom att fylla i formuläret nedan, betalning för företag sker med faktura. Du får en bekräftelse på din beställning med kompletterande uppgifter som du ska fylla i.

mail-webbkurs-hlr

2. Komplettera

Efter att du har fyllt i de kompletterande uppgifterna får du ett nytt mail innehållande inloggningsuppgifter och faktura. Betalningsvillkoren är 30 dagar.

Login-webbutbildning-hlr

3. Logga in

Logga in på utbildningsportalen med dina uppgifter och genomför kursen i din egen takt. Efter avslutad kurs erhåller du ett kursintyg.

Beställ kurs för företag

Om du är företagskund, fyll i formuläret för att göra en beställning av vald webbutbildning i HLR. Betalning sker via faktura. Ni kan också kontakta oss på info@hlr-experten.se
 eller på telefonnummer 070 – 273 68 53