Webbkurs i HLR

Företagsgrupp
5995 kr exkl. moms

Lär er rädda liv hemma vid datorn!

I denna webbutbildning i HLR lär du dig allt du behöver för att kunna hjälpa till om en arbetskamrat eller närstående drabbas av ett hjärtstopp eller sätter nåt i halsen.

Du lär dig i din egen takt hemma vid datorn, pausa kursen när du vill och återuppta den när du vill. Kursen är pedagogiskt anpassad för webben och passar även dig som behöver repetera dina HLR kunskaper och förnya ditt certifikat.

Ni får en komplett utbildning i HLR
Ni får 10 st användarkonton
1 st HLR docka ingår i priset
Ni får tillgång till kursen under 2 månader
Ni får varsitt certifikat på genomförd kurs
Ni får pengarna tillbaka om ni inte blir nöjda!

Följ dessa steg

betalning-webbutbildning-hlr

1. Beställ

Beställ kursen genom att fylla i formuläret nedan, betalning för företag sker med faktura. Ni får en bekräftelse på er beställning med kompletterande uppgifter som ska fyllas i.

mail-webbkurs-hlr

2. Komplettera

Efter att ni har fyllt i de kompletterande uppgifterna skickar vi ett mail innehållande uppgifter för registrering av kursdeltagare samt faktura. Betalningsvillkoren är 30 dagar.

Login-webbutbildning-hlr

3. Logga in

Varje registrerad kursdeltagare kan logga in på utbildningsportalen och genomföra kursen i sin egen takt. En utsedd kursledare kan övervaka deltagarnas framgångar.

Beställ kurs för företag

Om du är företagskund, fyll i formuläret för att göra en beställning av vald webbutbildning i HLR. Betalning sker via faktura. Ni kan också kontakta oss på info@hlr-experten.se
 eller på telefonnummer 070 – 273 68 53